“Kat Karşılığı İnşaat Sözleşmelerinde Önemli Noktalar” Semineri

Gayrimenkul Hukuku Derneği ve İK Sahne tarafından aşağıda belirtilen tarihte ‘’Kat Karşılığı İnşaat Sözleşmelerinde Önemli Noktalar’’ Semineri yapılacaktır. Kontenjan sınırlı olduğundan iletişim bilgilerimizden bize ulaşıp kayıt yaptırmanız gerekmektedir.

Seminer Tarihi

22.01.2016 Cuma günü saat 14:00 – 16:00

Amaç

Kat Karşılığı İnşaat Sözleşmelerinde Müteahhit - Arsa Sahibi – Tüketici Arasında Çıkan Uyuşmazlıkların İrdelenmesi, Sözleşme Hazırlanırken Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar, Sözleşmenin Feshinin Etkileri, İlgili Yargıtay Kararlarının Yorumlanması

Sertifika

Seminere katılan kişiler Gayrimenkul Hukuku Derneği ve İK Sahne tarafından hazırlanan katılım sertifikasını almaya hak kazanacaklardır.

Katılımcılar

Avukatlar, Müteahhitler, inşaatçılar, emlakçılar, değerleme uzmanları ve konuya ilgi duyan ve kendini geliştirmek isteyen herkes katılabilir.

Kontenjan

40 kişi ile sınırlıdır

Eğitmen

Yrd. Doç. Dr. Sezer Çabri

Seminer Yeri

Seminer Ücreti

Not

THE BOSTANCI HOTEL

Mehmet Şevki Paşa Cad. No:20 Bostancı / İSTANBUL

200,00TL(KDV Dahil)

Kontenjan durumu hakkında bilgi almak için derneğimizin genel merkezini 0216 348 58 23 veya İK Sahne’yi 0216 467 00 13 numaralarından arayarak bilgi alınız ve başvuru formunu doldurduktan sonra banka dekontuyla birlikte info@ghdernegi.com mail adresine göndermenizi rica ederiz.

Hesap Adı : İK Sahne Danışmanlık

Banka : Yapı Kredi Bankası